Здравейте!

Дентална клиника „Индент“ предлага на своите пациенти пълна гама от дентални услуги.
В дентална клиника „Индент“ ще получите не само дентално лечение, но и съвети за орална хигиена с цел превенция на дентални заболявания.
амбициозният екип от специалисти на дентална клиника “Индент”, работи с най-съвременните технологии стилна обстановка.
Безболезненото лечение, комуникацията с пацентите и безкомпромисното прилагане на най-новите технологии в заедно с биологично поносимите материали. Това е в, което ние денталните лекари в дентална клиника „Индент“ вярваме. Затова сме се усъвършенствали, за да оправдаем високите Ви очаквания.

Благодарим Ви за доверието!

Нашите предимства

Естетични възстановявания

Естетичното възстановяване представлява фотокомпозитивно естетическо моделиране на пълната зъбна анатомия и се прави с цел възстановяване на функцията на зъбите. Това е минимално инвазивна манипулация при която се използва висококачествени възстановителни фотокомпозитни материали – „Inspiro”.

 

Изцяло керамични възстановявания

Изцяло керамичните конструкции са максимално естетични и минимално инвазивни корони, фасети и вставки. Този вид индиректни ортопедични възстановявания се извършват с помощта на дентални техници, в кратки срокове и с гаранция.

 

Микроскопско ендодонтско лечение

Ендодонтското зъбно лечение с помощта на дентален микроскоп е ежедневна практика в „Индент“. За успешното ендодонтско лечение и релечение е нужна работа в максимално стерилна обстановка (рубердам) с максимално увеличение (микроскоп). Механичната обработка на каналната система на зъбите се извършва с машинни пилители на „Dentsply“ и се обтурира с метода на вертикална топлинна кондензация.

 • Доктор_Ковчазова_клиника_Индент
  Будинка Ковчазова
  доктор
  Доктор_Ковчазова_клиника_Индент
  Будинка Ковчазова
  доктор

  д-р Будинка Ковчазова
  Завършила Дентален факултет към Медицински университет Пловдив 2004г.
  Д-р Ковчазова се занимава с естетични възстановявания, ендодонтия и детска стоматология. Специалист в дентална клиника Индент.

 • Доктор_Калоянов_дентална_клиника_индент
  Киро Калоянов
  доктор
  Доктор_Калоянов_дентална_клиника_индент
  Киро Калоянов
  доктор

  д-р Киро Калоянов
  Завършил Дентален факултет към Медицински университет гр. София.
  Интересите на д-р Калоянов са насочени в областта на естетичната стоматология, ортопедията и гнатологията.
   Специалист в дентална клиника Индент.

 • Доктор_Марков_дентлна_клиника_индент
  Боян Марков
  доктор
  Доктор_Марков_дентлна_клиника_индент
  Боян Марков
  доктор

  д-р Боян Марков
  Завършил Дентален факултет към Медицински университет гр.София.
  Интересите на д-р Марков са насочени в областта на оралната хирургия, пародонтологията, пародонталната хирургия и имплантологията. Специалист в дентална клиника Индент.

 • Доктор_Димитрова_дентална_клиника_индент
  Малина Димитрова
  доктор
  Доктор_Димитрова_дентална_клиника_индент
  Малина Димитрова
  доктор

  Д-р Малина Димитрова е сертифициран DAMON-ортодонт. Посетила е множество ортодонтски курсове в клиниките на най-добрите DAMON-ортодонти в Щатите и Европа. Д-р Димитрова предлага иновативно ортодонтско лечение, което дава алтернатива на досадните детски „шини“, позволява по-бързо и по-комфортно лечение с перфектни резултати при деца и възрастни и то без необходимост от вадене на здрави зъби.

 • Дентална_клиника_индент
  Татяна Петкова
  Дентален асистент
  Дентална_клиника_индент
  Татяна Петкова
  Дентален асистент

Нашата мисия

При проблеми първото нещо, което трябва да направите е да отидете на зъболекар. Не само от време на време, когато нещо Ви боли, а редовно.

Едно или две посещения годишно е минималното, което трябва да се прави. Нашите редовни пациенти нямат големи проблеми.

Хората пренебрегват зъбите си поради най-различни причини. Някой от причините са разходите, които често се дават като причина, страх, времето и притеснението са точно толкова чести.

Лошите зъби са неудобство за много хора. Красивата усмивка е като шанс за нов живот.

В какво вярваме!

Ние вярваме, че всеки може да има здрава усмивка за цял живот и с нашата помощ това е по-лесно, отколкото си мислите! Ние сме съпричастни, към това да помагаме на пациенти да живеят по-добър и качествен живот благодарение на доброто здраве на устата.